lördag 5 juni 2010

It's saturday

Gomorron gomorron! Har sovit sååå gott inatt! Kvällen blev ju lyckad igår. Åkte till Improv, en comedy club på Melrose ave. Det var en line up med komiker så man visste inte vem som skulle komma. Först käkade vi och det var hyfsat gott för en gångs skull, dock var portionen enorm som vanligt. Showen var jätterolig och vi satt längst fram så självklart fick vi utstå lite förnedringar hehe men det var kul! Carlos Mencia, som tydligen är stor här, han har en egen show på Comedy central.. han var the main act iallafall och han var sjukt rolig. Dom sa det skulle hålla på i 1 1/2 timme men det höll på i 4, det var som att han inte vill gå haha. Har inte skrattat så mycket på länge, jag fick nästan kramp i käkarna.
Blev blåsta som fan av taxichaffören hem, men han förnekade att han körde omvägar så vi kunde inte göra så mycket vi var rädda att han skulle sätta av oss mitt på motorvägen. Jävla as! Men hem kom vi iallafall..

Det var tänkt att vi skulle dra till Stranden idag men änsålänge är det lite molnigt. Det brukar dock lätta upp under dagen så vi får se. Jag har ju inte varit på stranden alls här så det hade varit kul. Det blir iallafall pedikyr och en (wawawiwa) brazzevaxning. Har aldrig gjort det så det ska bli intressant haha..

Mer updates senare

Inga kommentarer: