onsdag 2 juni 2010

Onsdag

Det ar sa skont att kunna ga ut om kvallarna utan jacka, bara en troja racker har! Hoppas det kommer vara sa i Malmo nar jag kommer hem for jag har kopt 2 fina kavajer :) Och var kopte jag dom? Jo, pa HM.. Haha jag ar sa dum!

Igar sa blev det antligen rockklubb. Tyvarr kom vi ut sa sent att banden hade spelat klart men vi hangde dar en stund och jag fick min bild pa Whisky a go go och Trobadour m.m. Dessutom fick jag min vodkaflaska. Vet inte om jag skrivit det innan men jag hittade en flaska formad som en doskalle, riktigt cool. Bartendern var snall och gav mig en tom flaska igar sa jag ar happy, slipper betala 40 dollar for en full flaska nar jag anda inte kan ta me mig spriten hem.

Idag ska ska jag nog sola lite, men forst ska jag aka och kopa mig en ny dator. Det ar billigare har och jag maste anda ha en ny nar jag kommer hem sa varfor inte liksom?

Ikvall vet jag inte riktigt vad vi ska gora, men vi pratade om att aka till det karaokestallet som vi var pa forra veckan. Vi hade sjukt roligt den kvallen :)
Jag har det sa harligt har och det ar sa mycket att gora nar jag kommer hem, jobbiga saker alltsa, men anda saknar jag Malmo lite.. Av olika anledningar. Men en vecka till har ska val inte vara sa svart ;) Och jag sager det igen, fan vad man far komplimanger har! Every day, all day..





1 kommentar:

Lisi sa...

Ekänn d du saknar mest i Malmö e mig o shela?! HIHI