tisdag 1 juni 2010

SATC 2

Det blev bio igar och Sex and the city 2. Den var helt OK men klart inte battre an 1an.. Man satter sig var man vill i Amerikanska biosalonger och vi kom typ sist sa sjalvklart hamnade vi aslangt ner men det gick. Och jag kan verkligen fatta att folk har ar feta for dom saljer sa mycket skit och plusmenyer overallt. Fett, fett, fett!

Efter bion tog vi en drink och sen akte vi hem och chillade. En lugn kvall med andra ord. Har hittat en ascool vodkaflaska btw och jag MASTE ha den. Den ar formad som en doskalle :)

Ikvall SKA vi verkligen ga pa rockklubb som jag har tjatat om de senaste dagarna. Sitter och kollar pa natet vad som hander idag. Jag vill till Whisky a-go-go, det ar dar typ alla band slagit igenom. Det ar liksom kultur! Men om det ar nat okant band som spelar sa vetifan, jag vill hora musik jag kanner igen. The Viper room kollar jag ocksa upp, det ar ju ocksa en klubb det hade varit fett att besoka. Vi kanske kan ga till bada, vi far se! Men maste ivag och hitta en ny outfit till ikvall, jag tog ju inte med mig sa mycket klader for att jag skulle kunna shoppa. Och jar har shoppat, men inte sa mycket klader. Och jag har SAAAA sprackt min budget haha. Ush! Men what to do, jag tanker inte snala nar jag ar har i 2 veckor.

Idag ar vadret forresten inte sa underbart.. Det ar molnigt. Hallaaaa solen, vart ar du? Men den kommer nog fram sa smaningom!

2 kommentarer:

anastasia sa...

solen e i valencia, senaste veckan mellan 27-36 grader o sooool! Njut av LA verkar som du har skitkul! Antagligen stannar jag här i minst 1 o ett halvt år till så du måste komma o hälsa på!! puss

Lina sa...

Hoho.. Skåneland har sooooommar 25 grader och sol:) Känns konstigt att inte prata med dig varje dag.. Krama Saba från mig! Puuuss